Release plan for april

Den sidste måned har været noget af en omvæltning for musikere i Danmark. På trods af at regeringen ikke har en konkret plan for, hvordan de vil støtte op, så er musikerne trofast på frontlinjerne for at hjælpe samfundet med at komme igennem denne traumatiserende krise! Vi er ude ved plejehjemmene, vi er på dine playlister, vi livestreamer masser af koncerter og meget mere. Kreativiteten har ingen grænser, og det er tydeligt at se det hvordan musikken kan hjælpe de psykiske udfordringer som samfundet har lige nu.

Hos Wontune har vi en travlt måned med intet mere end fire store releases, læs mere nedenfor:

Jahki Spooks – On Me
(UDE NU)

Det virker som om Jahki bliver bedre og bedre for hver release han udgiver! På hans nye track fortæller han folket, at de skal tro på sig selv 100% og at de helt sikkert skal investere deres tid på at tjekke ham ud 😉

Nadia Mimi – Vibe
(release 4. april)

Efter en energisk koncert til Stay Home Festival hvor 12.000 mennesker fulgte med, er Nadia Mimi klar til at udgive sin stærkeste single til dato. Den unge melodiske rapper viser igen hvor stor en sangskriver hun er på Vibe, der handler om at være den første i et forhold der får nok.

Josie Amadonna – Dyre Vaner (feat. Jokeren)
ude 17. april

En kommende og en nuværende legende fandt hinanden midt i en potent instagram diskussion. De undgik det store online-skænderi og valgte at tage i studiet, for at vise hvordan et track skulle lægges! Og WOW en eksplosiv combo som Josie Amadonna & Jokeren er! GLÆD JER! #BangerAlert

View this post on Instagram

Nyt musik lige rundt om hjørnet💞

A post shared by JOSIE AMADONNA (@josieamadonna) on

Zac Williams – Choco
(ude 24. april)

Den her har jeg personligt glædet mig til! Zac er trods sin unge alder en af Danmarks mest talentfulde musikere og nu er han klar til at starte rejsen som solo artist! På Choco viser han sit latinske ophav, med en historie om en skønhed han mødte i Argentina!

View this post on Instagram

New single out 24. April

A post shared by ZAC WILLIAMS (@zacwilliamsmusic) on

Newsletter

Tilmeld dig nyhedsbrevet for seneste updates om releases og shows:

Bookings

Kristian "Kriswontwo" Shaw-Mathiassen
Founder, WONTUNE